T-Mobile Surf+ "neomezený" internet za 118 Kč (edit: Vyjádření TM)

18.12.2007   Autor: neznámý

Všichni co používají T-Mobile (dále jen TM), by si měli pročíst následující článek…

Jak jsem již psal v titulku TM nabízí nyní inovovaný tarifní zvýhodnění Surf+. Za cenu 99 Kč bez DPH můžete skoro neomezeně brouzdat internetem. Slovo skoro je na místě, měsíčně můžete přenést 50 MB dat v plné rychlosti (s EDGE je to 236 kb/s), po vyčerpání limitu zakročí FPU a TM Vám omezí rychlost na pouhých 16 kb/s. Co se protokolů týče, jedná se o neomezené surfování v rámci protokolů WAP, HTTP, HTTPS, FTP a Opera mini. Dále je zavedena i u Surf+ garance maximální utraty ve výši 950,61 Kč. Chtěl bych upozornit stávající zákazníky, že i pokud mají aktivovaný tarifní zvýhodnění tak pro ně nové podmínky automaticky neplatí. Musí si o něj zažádat SMS ve tvaru GPRS_A_SRF a poslat jí na číslo 4603.

Je velmi zajímavé, že se článek o tomto tarifním zvýhodnění objevil dvakrát na www.mobilmania.cz a po chvilce zase záhadně zmizel (žeby nátlak od TM?) každopádně zde najdete celý článek v textové podobě (článek). Jinak podobné podmínky platí i pro Surf&Mail+ více informací se dozvíte v článku mobilmanie. Více informací se dozvíte i v našem fóru. V současné době nemůžu stoprocentně potvrdit jestli budou datové přenosy na iPhonu zdarma, chystám se zavolat na infolinku a pro jistotu si to nechat potvrdit. Podle všech dostupných informací by ale neměl být problém.

_______________________________­_________________________________

Edit: Uvádím zde ještě odpověd od TM:

Vazeny pane S.,

zasilame Vam odpoved na e-mailovou zpravu ze dne 18. prosince 2007.

Pokud se budete pripojovat Apple iPhone, budete mit spojeni se zvyhodnenim Surf+ zdarma. Ujistete se vsak, ze budete vyuzivat pouze protokoly HTTP, HTTPS, FTP, WAP, POP3, SMTP a IMAP. Ostatni by byly zpoplatneny dle ceniku – napr. pouzivani programu ICQ, SKYPE, atp.

S pozdravem a pranim prijemneho dne

Jaromir Mutl Zakaznicke centrum T-Mobile

Předtím než mi přišla tato odpověd, tak jsem volal na infolinku. Tam mi pracovník ještě poradil zavolat pro jistotu znova za 2 dny používání Surf+, aby se zjistilo zda jsou skutečně všechny přenosy správně rozpoznány, případně aby se to rovnou řešilo reklamací.

Data u Youtube, počasí a mapy jsou účtovány standartně a nevztahuje se na ně zvýhodnění.

0 komentářů shlédnuto 3226x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art